Webserie: 24 UUR IN

24 UUR IN

24 UUR IN is dé webserie voor liefhebbers van de bergen. Zowel in de zomer als in de winter! Presentatoren Frank en Miranda verkennen in 24 uur een bestemming en vertellen je daar alles over. In afleveringen van ongeveer 20 minuten proberen ze je niet alleen te inspireren, maar geven ze ook allerlei leuke tips.

Een stukje geschiedenis, activiteiten, tips en praktische informatie komen allemaal langs in de afleveringen van 24 UUR IN. Op deze pagina vind je alle afleveringen en ook kun je zien welke nog op de planning staan.

Aflevering 5: Achensee

Achensee is het grootste meer in Tirol en een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Naast de vele wateractiviteiten kun je hier ook uitstekend terecht voor een vakantie in de bergen. Van wandelen en fietsen tot klimmen en vliegen. Wij waren onder de indruk van de Achensee.

 • Aflevering 4: Innsbruck

  Tijdens hun bezoek aan Innsbruck beleeft het team van 24 UUR IN een nieuwe ervaring: een stedentrip en bergvakantie in één. De twee verschillende werelden gaan ontzettend goed samen.

 • Aflevering 3: Valsugana

  Miranda gaat naar het Italiaanse Valsugana en Lagorai, waar leuke activiteiten op haar staan te wachten. Van suppen, wandelen en fietsen tot een kasteel bezoeken, lekker eten en kunstwerken bewonderen.

 • Aflevering 2: Kufstein

  Frank is op pad in Kufstein, een stad waar veel te beleven valt. Hij ontdekt de bruisende plaats, net over de grens van Duitsland en gaat langs een aantal hoogtepunten. Bekijk de aflevering hier.

 • Aflevering 1: Osttirol

  Frank is in Osttirol en ontdekt de dorpen Sillian en Obertilliach in het Hochpustertal. Hij ontdekt de familiemogelijkheden en maakt een wandeling bij zonsopkomst.

Zomerafleveringen vorig seizoen

Miranda en Frank hebben het afgelopen zomerseizoen verschillende bestemmingen bezocht. Bekijk het overzicht hieronder.

24 UUR IN: winterafleveringen

Miranda en Frank hebben het afgelopen winterseizoen 8 verschillende bestemmingen bezocht. Bekijk het overzicht hieronder.

24 UUR IN zomer magazine

24 UUR IN Magazine

Naast de webserie is er van 24 UUR IN nu ook een magazine! De zomer editie is gratis verkrijgbaar bij SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf.

Meer over 24 UUR IN

Frank 24 UUR IN

Op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen en leuke video's van achter de schermen? Ga dan naar:
- Facebook
- Instagram
- Website