Webserie: 24 UUR IN

24 UUR IN

24 UUR IN: de nieuwe webserie voor liefhebbers van de bergen, zowel in de zomer als in de winter! Onze 'eigen' redactrice Miranda presenteert samen met Frank van Skiinformatie.nl de afleveringen van 24 UUR IN. In elke aflevering vertellen Miranda en Frank in 15 - 25 minuten alles over de bestemming waar ze die 24 uur zijn.

Een stukje geschiedenis, activiteiten, tips en praktische informatie komen allemaal langs in de afleveringen van 24 UUR IN. Op deze pagina vind je alle informatie over de afleveringen en welke bestemmingen op de planning staan. Op het moment bevinden Miranda en Frank zich in de Alpen, waar ze een aantal afleveringen voor het winterseizoen aan het maken zijn voor het nieuwe seizoen. Bekijk hieronder alle bestaande afleveringen.

Aflevering 3: Zillertal Arena

In deze aflevering van 24 UUR IN bevindt Frank zich in Oostenrijk, in de Zillertal Arena. Deze bestemming is al jaren populair onder wintersporters, maar als zomerbestemming wordt het steeds populairder. Frank gaat e-biken, wandelen en ontdekt de mogelijkheden van stuwmeer Durlaßboden Stausee

  • Aflevering 2: Livigno

    Miranda beleeft een onvergetelijke 24 uur in het Italiaanse Livigno. Ze ging belastingvrij winkelen, wandelen, e-biken en suppen.

  • Aflevering 1: Gerlos

    De allereerste zomeraflevering van 24 UUR IN! Frank neemt je mee naar het Oostenrijkse dorp Gerlos, waar hij o.a. koeien ging melken...

24 UUR IN: winterafleveringen

Afgelopen winter kon je de eerste afleveringen van 24 UUR IN bekijken. Tijdens het eerste seizoen bezochten presentatoren Frank en Monique maar liefst 10 bestemmingen in de winter. Bekijk hieronder een overzicht van deze afleveringen.

24 UUR IN winter magazine

24 UUR IN Magazine

Naast de webserie is er van 24 UUR IN nu ook een magazine! De winter editie is gratis verkrijgbaar bij filialen van de 'Erkend Wintersportspecialisten' en bij SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf.

Meer over 24 UUR IN

Frank 24 UUR IN

Op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen en leuke video's van achter de schermen? Ga dan naar:
- Facebook
- Instagram
- Website