Skip to navigation Skip to main content
24 Uur In

Webserie 24 UUR IN

24 UUR IN is dé webserie voor liefhebbers van de bergen. Zowel in de zomer als in de winter! Presentatoren Frank en Miranda verkennen in 24 uur een bestemming en vertellen je daar alles over. In afleveringen van ongeveer 10 tot 20 minuten proberen ze je niet alleen te inspireren, maar geven ze ook allerlei leuke tips.

Een stukje geschiedenis, activiteiten, tips en praktische informatie komen allemaal langs in de afleveringen van 24 UUR IN. Zoek je favoriete bestemming of kijk ze lekker allemaal! De afgelopen jaren hebben we al geen afleveringen meer gemaakt, maar wie weet komt er nog een vervolg!

Zomerafleveringen seizoen 2020

De afleveringen van dit seizoen zijn in augustus 2019 opgenomen. We reisden toen langs Entlebuch en Nendaz in Zwitserland. Naast deze reguliere afleveringen hebben we ook nog een roadtrip gemaakt langs andere Zwitserse bestemmingen voor de Zwitserland Zomer Toer, ook hier maakten we diverse video's van zowel de bestemmingen als de activiteiten die we er ondernamen.

Voor de zomer van 2020 stonden diverse Oostenrijkse bestemmingen op onze 'to go - lijst', maar door de coronavirus is het allemaal nog even afwachten of, en wanneer we deze opnames eventueel kunnen gaan maken.

Aflevering 2: Nendaz

Wandelen Thema

Wallis staat bekend om haar vele zonuren, maar het team van 24 UUR IN trof het niet tijdens de opnames. Toch gingen we wandelen, mountainbiken, paragliden en zelfs Alpenhoorn spelen!

Aflevering 1: Entlebuch

Entlebuch

Miranda ontdekt de onbekendere maar prachtige regio Entlebuch dat op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat. Ze maakt bijzondere wandelingen, leert boogschieten en ontspant in een Kneipp Anlage.

Zomerafleveringen seizoen 2019

Zomerafleveringen seizoen 2018

Miranda en Frank hebben in de zomer van 2018 verschillende bestemmingen bezocht. Bekijk het overzicht hieronder.

24 UUR IN: winterafleveringen

Miranda en Frank hebben het afgelopen winterseizoenen verschillende bestemmingen bezocht. Bekijk het overzicht hieronder.

Seizoen 2019/2020:

Seizoen 2018/2019: