Vind hier jouw outdoorwinkel

Vind hier jouw outdoorwinkel

14 juni 2016

door Yvonne in Materiaal

De bestemming is gekozen, de periode staat vast en de accommodaties zijn geboekt. De vakantie naar de bergen gaat er echt van komen! Jullie zijn toe aan een nieuwe - en leuke - fase van de voorbereiding: het aanschaffen van de juiste materialen. Wandelrugzak, slaapzak, waterfles, wandelschoenen, wandelsokken, kleding, helm, klimmateriaal enzovoort. Maar waar haal je deze producten? Natuurlijk in een outdoorwinkel! Lees hier waar jij een outdoorwinkel kunt vinden.

Lokale outdoorwinkel

De lokale outdoorwinkel wordt meestal gerund door een echte bergsport liefhebber. De medewerkers zijn professioneel, hebben outdoor ervaring en helpen je graag bij de keuze voor het juiste materiaal. Bekijk in onderstaand overzicht welke outdoorwinkel bij jou te vinden is.

Grote sport en outdoorwinkels

Naast de kleinere, lokale outdoorwinkels is er bijna overal een filiaal te vinden van één van de grotere sport- en outdoorwinkels van Nederland. Deze winkels bieden ook een uitstekende webshop. Het voordeel van de grotere winkels is dat ze vaak interessante aanbiedingen hebben.
- Bever, ongeveer 40 filialen.
- Perrysport, in maart heeft JD Sports 42 filialen overgenomen.
- Decathlon, 8 filialen.
- Intersport, meer dan 60 filialen in Nederland.

Online outdoorwinkel

Sommige lokale outdoorwinkels bieden prachtige online shops, waar je je heerlijk kunt oriënteren op alle mogelijkheden (of meteen je spullen kunt bestellen). Zoals genoemd hebben ook de grotere winkels een goede online shop. Een derde optie is de specifieke online outdoorwinkel, deze heeft geen fysieke winkel. Een aantal winkels zijn:
- Campz
- Bergsportwinkel
- Bergfreunde
- Bergzeit

Lees meer over outdoormateriaal

Zijn we een winkel vergeten? Heb je een goede (of slechte) ervaring met een winkel? Laat het ons weten in een reactie!

Zomervakantie tips