Skip to navigation Skip to main content

De mooiste chalets in Tirol

50985 - De mooiste chalets in Tirol
© Interhome.nl

In Tirol zijn tal van mooie chalets te vinden. Van groot tot klein, midden in het dorp of toch wat meer in de natuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een chalet waar je in kunt overnachten. En het leuke aan de chalets is dat ze vaak in de typische traditionele Tiroler stijl zijn gebouwd. Hieronder vind je een aantal mooie chalets in Tirol. Zit er wat voor je tussen?

#1. Chalet Antonia in Finkenberg

Voor wie op zoek is naar een chalet in Tirol in het Zillertal zit goed bij Chalet Antonia. Dit houten chalet ligt in Finkenberg en is geschikt voor acht personen. Chalet Antonia beschikt over vijf kamers, verdeeld over twee verdiepingen. Winkels, restaurants, zwembad en tennisbanen liggen binnen een paar honderd meter van het chalet. Verder kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken in de Zillertaler Alpen en biedt de Zillertal Arena genoeg mogelijkheden voor een dagje uit. Chalet Antonia is een heerlijk chalet voor een actieve vakantie in Tirol.

Chalet Antonia: meer informatie en boeken

#2. Chalet Hochkrimml 2 in Hochkrimml

Net buiten Hochkrimml in Tirol ligt chalet Hochkrimml 2. Dit prachtige chalet, gebouwd met veel hout, straalt de typische Oostenrijkse sfeer uit. Het heeft vier comfortabele slaapkamers en is geschikt voor maximaal tien personen. Vanuit elke kamer heb je een prachtig uitzicht over de Zillertaler Alpen. Je stapt hier dan ook zo de natuur van Tirol in; de dichtstbijzijnde wandelroute begint op 10 meter afstand. Op zoek naar een andere activiteit? Een zwemmeer, tennisbanen, fietsroutes en vele andere activiteiten liggen op een paar kilometer afstand in de Zillertal Arena. Na een dag in de bergen kun je hier 's avonds heerlijk barbecuen op het terras en voor de nodige ontspanning beschikt het chalet over een bubbelbad.

Chalet Hochkrimml 2: meer informatie en boeken
50985 - hochkrimml 2
Tijdens je verblijf in chalet Hochkrimml 2 beschik je over een eigen terras mét barbecue! ( Foto: © Interhome.nl)
Tijdens je verblijf in chalet Hochkrimml 2 beschik je over een eigen terras mét barbecue! ( Foto: © Interhome.nl)

#3. Grünwald Resort Sölden in Sölden

In het Ötztal vind je Grünwald Resort Sölden. Het ligt net boven Sölden in een groene omgeving, met uitzicht op de Ötztaler Alpen. Grünwald Resort Sölden is aan aanrader voor je vakantie in Tirol. Chalets vind je hier variërend in grootte. Je kunt er terecht met z'n tweetjes, maar ook met een groep van 14. De chalets zijn ingericht in een moderne Oostenrijkse stijl en beschikken allemaal over een privé-sauna. Waterpark Freizeit Arena Ötztal in het dorp zorgt voor waterpret voor jong en oud en de fiets- en wandelroutes liggen ook op een steenworp afstand. Innsbruck ligt op zo'n 85 km rijden, dus ook een bezoekje aan de stad is vanaf hier goed mogelijk.

Grünwald Resort Sölden: meer informatie en boeken
50985 - grunwald resort solden
Grünwald Resort Sölden beschikt over verschillende chalets (Foto: © Interhome.nl)
Grünwald Resort Sölden beschikt over verschillende chalets (Foto: © Interhome.nl)

#4. Chalet Shakti in Reith bei Seefeld

Gelegen in een rustige omgeving, net buiten Reith bei Seefeld in Tirol vind je Chalet Shakti. Het ligt op bijna 2 km van het centrum van het dorp in een groene bergwereld. Chalet Shakti is in 2018 gebouwd en daarom vrij modern. Geniet op je privé-terras van het zonnetje of maak een prachtige wandeling in het Karwendelgebergte, een van de mooiste gebergtes van Tirol. Een chalet wil je hier zeker boeken! Verder vind je in de omgeving nog een openluchtzwembad, een zwemmeer, tennisbanen, golfterrein en een zomerrodelbaan. Kortom, genoeg te doen in deze vakantieregio!

Chalet Shakti: meer informatie en boeken

#5. Chalet Beim Holzschnitzer in Sölden

In het Oostenrijkse Sölden in Tirol vind je ook chalet Beim Holzschnitzer. Dit grote, houten chalet is verdeeld in een aantal appartementen die verhuurd kunnen worden. Het ligt een paar kilometer buiten het centrum van het dorp, waardoor je hier midden in de natuur van Tirol zit. Chalet Beim Holzschnitzer ziet eruit alsof het uit een schilderij komt: gebouwd met veel hout met gekleurde bloemen in de bakken aan het balkon en in een prachtige bergwereld. De appartementen in dit chalet zijn geschikt voor twee tot vier personen en beschikken over een eigen balkon. In dit chalet Tirol geniet je op en top van de natuur. De wandel- en fietsroutes liggen in de directe omgeving en de dichtstbijzijnde lift vind je op 4 km afstand.

Chalet Beim Holzschnitzer: meer informatie en boeken
50985 -
Beim Holzschnitzer is gebouwd zoals een Oostenrijks chalet hoort te zijn! (Foto: © Interhome.nl)
Beim Holzschnitzer is gebouwd zoals een Oostenrijks chalet hoort te zijn! (Foto: © Interhome.nl)



Wat is het mooiste chalet in Tirol waar jij hebt overnacht? Laat het in een reactie op onze socials weten!

Zomer Jahna

Over Jahna

Zodra Jahna de eerste toppen ziet verschijnen, wordt ze enthousiast. Hoewel ze een echte skiër in hart en nieren is, kan Jahna ook ontzettend genieten van de bergen in de zomer. Pittige wandeltochten, mountainbiken of een ritje in een zomerrodelbaan: je kunt Jahna ervoor bellen.