Lees meer over deze redacteur / blogger

“Een Nederlandse visie met een Zwitsers randje…”

In de zomer van 2011 werd het grootste besluit uit mijn leven genomen: “Ik vertrek definitief naar Zwitserland komende winter.” Na een seizoen in 2006 in Verbier bleef mijn passie voor de bergen me achtervolgen. Ik probeerde het reeds in 2008, maar last-minute kreeg ik een fantastisch aanbod voor een nieuwe baan in Nederland. ‘A single ticket to paradise’ werd nog voor een laatste keer uitgesteld, totdat ik het zowel privé als qua werk niet meer kon uithouden, “ik vertrek!”.

Wie ben ik?

Een jonge, enthousiaste marketeer die zijn dromen najaagt en graag zijn kennis aan anderen overdraagt. Tot 2011 woonde ik in Nederland, volgde 1-2 keer per maand mijn poederjacht naar de sneeuw en probeerde een carrière op te bouwen als Communicator & Marketeer bij een multinational. Totdat mijn hart de strijd won en het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels heb ik de eer om aan de knoppen van de marketingmachine van meerdere bedrijven te draaien, terwijl ik dagelijks de zon achter de bergen onder zie gaan.

Profiel

Naam: Maarten van Geest
Geboortedatum: 03-04-1983
Woonplaats: Versegères, Zwitserland
Opgegroeid in: aan de kust in het Westland, Nederland
Beroep: Eigenaar van Mountain Hub coworking & business lounge, The Big Ride zomer & winter trips en marketing consultant

Wat doe ik?

De combinatie van kantoorwerk en de buitenlucht geeft mij de juiste inspiratie tot succes. Na een carrière in de wintersport retail en vishandel besloot ik het roer om te gooien en ben ik sinds 2016 de trotse eigenaar van Mountain Hub. Mountain Hub is een bedrijf dat flexibele werkplekken in een inspirerende omgeving aanbiedt en ondernemers bij elkaar brengt door het organiseren van diverse activiteiten. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van het populaire skigebied van Verbier en vanuit mijn eigen kantoor doe ik marketing consultancy werk voor diverse verschillende klanten.

Sinds 2017 is er in samenwerking met een voormalige klant een nieuw bedrijf bijgekomen, The Big Ride. Met The Big Ride organiseren we fantastische trips voor particulieren en bedrijven in samenwerking met lokale partners en infrastructuur. Onze activiteiten zijn voornamelijk ‘bike’ en ‘ski’ gerelateerd, maar vanwege onze flexibiliteit bieden we onbeperkte ‘custom’ mogelijkheden aan.

maarten van geest

Waar schrijf ik over?

Mijn ervaringen in de bergen. Ik word er wakker, ik ben veel op pad, ik heb een passie voor bergen in het algemeen, kortom ik adem Alpen. Ik zal schrijven over bepaalde plaatsen waar ik kom, geef er mijn mening over en probeer nog wat tips toe te voegen. Aangezien mijn zakelijk leven zich voor 90% in de Alpen afspeelt zal ik tot slot een poging wagen om de lezer een idee te geven van wat er zich daadwerkelijk afspeelt en hoe dit in zijn werk gaat.

Tips of vragen?

Aarzel niet om contact met me op te nemen!

“Een Nederlandse visie met een Zwitsers randje…”

In de zomer van 2011 werd het grootste besluit uit mijn leven genomen: “Ik vertrek definitief naar Zwitserland komende winter.” Na een seizoen in 2006 in Verbier bleef mijn passie voor de bergen me achtervolgen. Ik probeerde het reeds in 2008, maar last-minute kreeg ik een fantastisch aanbod voor een nieuwe baan in Nederland. ‘A single ticket to paradise’ werd nog voor een laatste keer uitgesteld, totdat ik het zowel privé als qua werk niet meer kon uithouden, “ik vertrek!”.

Wie ben ik?

Een jonge, enthousiaste marketeer die zijn dromen najaagt en graag zijn kennis aan anderen overdraagt. Tot 2011 woonde ik in Nederland, volgde 1-2 keer per maand mijn poederjacht naar de sneeuw en probeerde een carrière op te bouwen als Communicator & Marketeer bij een multinational. Totdat mijn hart de strijd won en het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels heb ik de eer om aan de knoppen van de marketingmachine van meerdere bedrijven te draaien, terwijl ik dagelijks de zon achter de bergen onder zie gaan.

Profiel

Naam: Maarten van Geest
Geboortedatum: 03-04-1983
Woonplaats: Versegères, Zwitserland
Opgegroeid in: aan de kust in het Westland, Nederland
Beroep: Eigenaar van Mountain Hub coworking & business lounge, The Big Ride zomer & winter trips en marketing consultant

Wat doe ik?

De combinatie van kantoorwerk en de buitenlucht geeft mij de juiste inspiratie tot succes. Na een carrière in de wintersport retail en vishandel besloot ik het roer om te gooien en ben ik sinds 2016 de trotse eigenaar van Mountain Hub. Mountain Hub is een bedrijf dat flexibele werkplekken in een inspirerende omgeving aanbiedt en ondernemers bij elkaar brengt door het organiseren van diverse activiteiten. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van het populaire skigebied van Verbier en vanuit mijn eigen kantoor doe ik marketing consultancy werk voor diverse verschillende klanten.

Sinds 2017 is er in samenwerking met een voormalige klant een nieuw bedrijf bijgekomen, The Big Ride. Met The Big Ride organiseren we fantastische trips voor particulieren en bedrijven in samenwerking met lokale partners en infrastructuur. Onze activiteiten zijn voornamelijk ‘bike’ en ‘ski’ gerelateerd, maar vanwege onze flexibiliteit bieden we onbeperkte ‘custom’ mogelijkheden aan.

maarten van geest

Waar schrijf ik over?

Mijn ervaringen in de bergen. Ik word er wakker, ik ben veel op pad, ik heb een passie voor bergen in het algemeen, kortom ik adem Alpen. Ik zal schrijven over bepaalde plaatsen waar ik kom, geef er mijn mening over en probeer nog wat tips toe te voegen. Aangezien mijn zakelijk leven zich voor 90% in de Alpen afspeelt zal ik tot slot een poging wagen om de lezer een idee te geven van wat er zich daadwerkelijk afspeelt en hoe dit in zijn werk gaat.

Tips of vragen?

Aarzel niet om contact met me op te nemen!

De laatste 5 weblog berichten van Maarten

18 augustus 2020 door Maarten

Ooit verbleef ik voor een zakelijke training een paar dagen aan de Bodensee. Ik was op bezoek bij een Zwitserse fabrikant van warme chocomachines waar ik een training volgde. Nu mag een ieder best weten dat ik technisch niet zo sterk ingesteld ben...Lees verder

18 augustus 2020 door Maarten

Ooit verbleef ik voor een zakelijke training een paar dagen aan de Bodensee. Ik was op bezoek bij een Zwitserse fabrikant van warme chocomachines waar ik een training volgde. Nu mag een ieder best weten dat ik technisch niet zo sterk ingesteld ben...Lees verder

26 mei 2016 door Maarten in Evenementen'

Tour de France Zwitserland

Deze zomer is de kans om te genieten van een prachtige vakantie in Zwitserland in combinatie met een bezoek aan een bergetappe in de Tour de France. Eventueel als begin van de vakantie op weg naar Italië of Zuid-Frankrijk of als volledige vakantie...Lees verder

28 oktober 2015 door Maarten in Reisverslagen'

Courmayeur

Aan de voet van de Mont Blanc ligt het mooie bergdorp Courmayeur. Niet alleen wintersporters en bergwandelaars voelen zich hier thuis, maar zelfs shoppend publiek kan zich uitstekend vermaken. Op nog geen vijf minuten van het dorp is de splinterni...Lees verder

16 juli 2015 door Maarten in Familie/kinderen'

Champex Lac

Champex tikt voor mij denk ik toch wel de top tien van favoriete, verborgen plekjes aan. Voor de meeste lezers vast en zeker een onbekende plek, voor mij een prachtig pareltje waar men veel meer mee had kunnen doen. Champex Lac is gelegen in het F...Lees verder

Zomervakantie tips