Grimmeblick in Winterberg (Duitsland)

Hotel met 60 bedden

  • Sauna
  • In het bos
  • Rustige omgeving

Over Hotel Grimmeblick

name

Familie Leenaert
Am langen Acker 5
Winterberg
Sauerland | Duitsland
Fax: 0049-(02981 )3552

Landhotel Grimmeblick is een sfeervolle accommodatie die op zo’n 5 kilometer afstand van Winterberg ligt. Het is een ideale bestemming voor een wintersport op de pistes van het Sauerland. In de directe omgeving kun je uitstekend skiën, langlaufen en wandelen. Landhotel Grimmeblick is in Nederlandse handen en heeft de beschikking over 30 kamers.

Bij de inrichting van de hotelkamers is de inspiratie gehaald uit diverse landen. Zo kun je zomaar in een kamer met een Braziliaans thema overnachten of je in Thaise sferen wanen. Tijdens het diner neem je hier ook niet zomaar plaats in een restaurant. Aan de wanden van restaurant Musica hangen talloze muziekinstrumenten, de kaart is internationaal georiënteerd. In het Mexicaanse restaurant La Cabeza kun je gerechten als taco’s en chili con carne verwachten.

Ook vinden er regelmatig dinnershows met entertainment plaats. Voor ontspanning zit je goed in het wellnessgedeelte van Landhotel Grimmeblick. Hier kun je tot rust komen in de sauna of je laten verwennen door middel van een massage of beautybehandeling.

Weer Winterberg

Vandaag Morgen Overmorgen
-1° -2° -3°

Locatie

-->