Vakantieregio Hohe Salve (Tirol)

slide
slide
slide
slide
slide

Ontdek de Kitzbüheler Alpen in vakantieregio Hohe Salve

Centraal in het Oostenrijkse bergmassief de Kitzbüheler Alpen ligt de 1828 meter hoge berg en gelijknamige vakantieregio Hohe Salve. In deze vakantieregio in Tirol vind je acht fijne vakantiedorpen, meerdere bijzondere bezienswaardigheden en veelzijdige beleveniswerelden. De regio kenmerkt zich door een combinatie van brede dalen en glooiende bergtoppen, met genoeg ruimte voor een fijne vakantie voor jong en oud.

Doe nu vrijblijvend een aanvraag >

Wellicht ben je al bekend met de acht dorpen in de Hohe Salve? Tijdens de zomervakantie in de Hohe Salve overnacht je in Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Wörgl, Kirchbichl, Angath, Angerberg of Mariastein. Vanuit deze dorpen heb je toegang tot zo’n 2500 km aan wandelpaden en 1800 km aan fiets- en mountainbikeroutes in de Kitzbüheler Alpen. Daarnaast kun je in Hohe Salve ook gebruik maken van de zomerliften in Hopfgarten.

name
Boek nu veilig een vakantie in de Hohe Salve

Hoe heerlijk zou het zijn om een week (of langer?) te kunnen genieten van de Kitzbüheler Alpen en het prachtige uitzicht vanaf de Hohe Salve? Natuurlijk vragen deze tijden om extra maatregelen, welke in de hele vakantieregio vooropstaan. En om het voor jou wat makkelijker te maken, kun je nu een vakantie boeken met de ‘Hohe Salve omboekgarantie’!

  • Gratis annuleren tot één week voor aankomst.
  • De aanbetaling wordt omgezet in een voucher.
  • En geldt voor alle directe boekingen bij Ferienregion Hohe Salve.

Doe vrijblijvend een aanvraag

...Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend en gratis een aanbod voor een vakantie in de regio Hohe Salve. Wist je al dat je ook (gratis!) de Hohe Salve Guest Card bij een boeking ontvangt? Met deze kaart kun je gratis met de trein in de Kitzbüheler Alpen en met de bus in de Hohe Salve regio en Wörgl. Daarnaast krijg je veel korting op entree bij leuke partners.

Jouw gegevens

Data verblijf


Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen en ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden doorgestuurd naar Hohe Salve.

Locatie

Voor families

Beleef samen met het hele gezin de Hohe Salve in de Kitzbüheler Alpen. De speeltuinen en beleveniswerelden bieden een leuke en speelse manier om het prachtige berglandschap te ontdekken.

  • 10 beleveniswerelden in de Kitzbüheler Alpen
  • 1 ticket voor alle liften en avonturenwerelden: de Kitzbüheler Alpen Sommercard

Voor wandelaars

Ontdek de mooiste wandelingen in de Hohe Salve vakantieregio. Dankzij de 2500 km aan wandelpaden in de Kitzbüheler Alpen zul je je niet snel vervelen.

  • Wandelingen voor families
  • Themawandelingen
  • Culinaire wandelingen