Skip to navigation Skip to main content

Fotowedstrijd Wilder Kaiser: de uitslag

7372 - Fotowedstrijd Wilder Kaiser: de uitslag

De afgelopen weken kon je meedoen aan de Wilder Kaiser fotowedstrijd. Er zijn ongelofelijk veel vakantiefoto's ingezonden en er is actief gejaagd op 'likes' via social media. Naast de hoofdprijs, een vakantie in Wilder Kaiser voor 2 personen, hebben we ook een tweetal extra prijzen beschikbaar gesteld voor de mooiste foto's. Kijk snel verder om te ontdekken wie die prijswinnaars zijn.

Bedankt voor alle inzendingen

Allereerst willen we graag iedereen bedanken voor jullie enthousiaste deelname. We hadden nooit verwacht dat er zoveel foto's zouden worden ingestuurd en de actie is ontzettend veel gedeeld op social media. Super leuk! In het begin van de actie kregen we feedback van verschillende deelnemers dat het in deze wedstrijd alleen zou gaan om 'wie de meeste vrienden heeft' en niet om de mooiste foto. Daar hebben we naar geluisterd en daarom twee extra prijzen beschikbaar gesteld. Deze prijzen worden uitgereikt aan de - volgens de jury van indebergen.nl - mooiste foto's. Helaas hebben we ook enkele deelnemers moeten diskwalificeren, omdat zij niet voldeden aan de voorwaarde dat één persoon slechts één keer een foto mocht 'liken'. Verder hebben we natuurlijk goed gekeken of de foto's inderdaad door de inzender zelf zijn genomen.

Winnaar van de hoofdprijs: een reis naar Wilder Kaiser voor 2 personen

Met maar liefst 770 likes is J. Gijselman de winnaar geworden van de vakantie naar Wilder Kaiser voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd!

Winnende foto Wilder Kaiser
De winnende foto van J. Gijselman: 'Klimmen in Chamonix, Frankrijk'

Tweede prijs: een waardecheque t.w.v. € 150,- van Bever

Een foto die volgens ons veel actie en plezier in de bergen uitstraalt, is de foto van Ivonne Scholte Lubberink: '2015, Glarus, Zwitserland.Met mijn zoon de bergen in..... Ik kan me niets mooiers voorstellen :)'. Daarnaast zijn we onder de indruk van de compositie van de foto, prachtig!

Ivonne Scholte Lubberink
Een tweede prijs voor de foto van Ivonne Scholte Lubberink

Derde prijs: Bergvakantie pakket t.w.v. €125,-

De derde prijs, een bergvakantie pakket met daarin een Deuter Speedlite 15 liter rugzak, Jack Wolfskin rugzak regenhoes, Sigg 0,4 liter drinkfles, Xtrom powerbank en EHBO-kit, t.w.v. €125,-, gaat naar Mirjam Boerhoop - Oudenaarden. Zij is 's ochtends heel vroeg opgestaan om deze foto te maken: 'Lagazuoi, Dolomieten, Italië, september 2015, 's morgens vroeg.'. Complimenten Mirjam: de lucht, de bergen en de berghut, fantastisch!

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden zond deze foto in, en wint hiermee de derde prijs

Ook deze foto's vielen op...

Er zijn zoveel prachtige foto's voorbij gekomen. We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als wij. De volgende foto's willen we graag nog even met jullie delen. Gewoon, omdat ze zo mooi of bijzonder zijn.

Fam. Bijker
Fam. Bijker: 'Tijdens de zomervakantie van 2015 in Parc National Des Ecrins in Frankrijk.'

Eric van den Bergh
Eric van den Bergh: 'Gerlos/Tirol Oostenrijk.'

Corrie van den Berg
Corrie van den Berg: 'Een lang en moeilijk leven in een Township. Rehoboth- Namibië 2016.'

Caroline Oosterhof
Caroline Oosterhof: 'Tongariro Crossing - NieuwZeeland Februari 2016.'

Elvira Huibers
Elvira Huibers: 'In het bergdorp Lofsdalen in Zweden lopen de rendieren gewoon tussen de huizen. Of staat deze te wachten tot de kerstman thuiskomt??'

Viktor
Viktor: 'El Torcal te Andalusië, Casper en Sophie Bos genieten van het prachtige uitzicht.'

Gabrielle
Gabrielle: 'Rainbow mountain Peru.'

Patrick van den Broek
Patrick van den Broek: '18-07-2014 - Canyoning 'Orsome Vaj'. Een ontdekkingstocht nabij het Gardameer.'

Charlotte van Wamel
Charlotte van Wamel: 'Genieten met de Wilder Kaiser op de achtergrond!'

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie inzendingen! Houd onze website in de gaten voor meer leuke winacties.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.