Skip to navigation Skip to main content

Fotowedstrijd: win een vakantie in Wilder Kaiser

7231 - Fotowedstrijd: win een vakantie in Wilder Kaiser

Wil jij een vakantie winnen voor 2 personen in de Oostenrijkse regio Wilder Kaiser? Doe dan nu mee met onze fotowedstrijd! Stuur jouw mooiste (berg)vakantiefoto in en zorg ervoor dat jouw foto de meest 'likes' krijgt. Dit kun je doen door je foto te delen op social media of je familie en vrienden per e-mail te vragen om jouw foto te liken. Je kunt dagelijks live volgen welke foto's de meeste likes hebben. Doe nu mee en win!

Wilder Kaiser: heerlijk vakantie vieren in Tirol

De regio Wilder Kaiser is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie in de bergen. Vanuit de dorpen Ellmau, Going, Scheffau en Söll kun je de mooiste wandel- en fietstochten maken. Je kunt kiezen uit eenvoudige routes voor het hele gezin, of een uitdagende klim voor sportievelingen. Ook is er van alles te doen voor de kids en kun je heerlijk relaxen aan één van de meren of bij het zwembad. Met de Wilder Kaiser GästeCard - die je bij veel accommodaties gratis krijgt - kun je deelnemen aan 12 afwisselende gezinsprogramma's en profiteer je van veel voordeel.

Wat kun je winnen?

De winnaar van deze fotowedstrijd kan genieten van een heerlijke vakantie voor 2 personen in Wilder Kaiser. Je verblijft een week lang in een fijn appartement op basis van logies. Daarnaast ontvang je 2 maal ontbijtvouchers die je kunt inwisselen bij één van de 30 berghutten in de regio. En natuurlijk krijg je ook de Wilder Kaiser GästeCard, waarmee je gratis gebruik kunt maken van de bussen die je naar de bergliften, wandelroutes of zwembaden brengen. Tevens kun je deelnemen aan begeleide wandeltochten en het gezinsprogramma van Wilder Kaiser. Je kunt deze vakantie boeken tot eind september 2017.

Hoe kun je winnen?

  • Upload je mooiste (berg)vakantiefoto op de fotowedstrijd pagina. Let op: deze foto moet door jezelf gemaakt zijn.
  • Deel jouw foto op Twitter, Facebook, Instagram of via email en zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw foto 'liken'.
  • De foto met de meeste likes wint deze vakantie naar Wilder Kaiser.

Volg live het aantal likes van jouw foto

Wanneer je een foto hebt ingezonden, kun je op elk moment volgen hoeveel 'likes' jouw foto al heeft. Je kunt tot 31-7-2016 jouw vrienden, familie en kennissen aanmoedigen om jouw foto te liken. De foto met de meeste likes wint de vakantie in Wilder Kaiser. Begin augustus maken we de winnaar bekend. Heel veel succes!

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.