Skip to navigation Skip to main content

Win een vakantie in Livigno! - Update

6565 - Win een vakantie in Livigno! - Update

Livigno is een heerlijke Italiaanse bergbestemming. Het dorp ligt verscholen op ruim 1800 meter hoogte in een prachtig berglandschap vlakbij de Zwitserse grens. Samen met Livigno hebben we een prijsvraag opgezet waarmee je een compleet verzorgde vakantie kunt winnen. Beantwoord de vraag en wie weet kun jij binnenkort afreizen naar Italië!

Ga nu naar de prijsvraag en win >>

Over Livigno

Door de bijzondere en hoge ligging wordt Livigno vaak vergeleken met Tibet. Dankzij deze locatie is het dorp tevens belastingvrij. Goed nieuws voor shopliefhebbers dus. Er zijn ruim 250 winkels waar zij hun hart op kunnen halen. Ben je liever actief bezig dan zit je ook goed in Livigno. Je kunt er wandelen, mountainbiken, paardrijden, golfen en watersporten. Doe je het liever wat rustig aan of wil je lekker relaxen, dan is er de ‘Aquagranda’: één van de meest uitgebreide spa’s van de Alpen.

Shoppen in Livigno00000

Wat kun je winnen?

Doe mee met onze prijsvraag en win een volledig verzorgde vakantie in Livigno voor 2 personen. Je verblijft 6 nachten in een 3-sterren hotel op basis van halfpension (ontbijt & diner). Daarnaast krijg je een voucher voor een leuke activiteit. Je kunt kiezen uit een golfles, 20% korting op de huur van een e-bike of gratis watersporten op het meer (huur van een SUP, kano of roeiboot). Je kunt zelf kiezen wanneer je wilt afreizen naar Livigno: september 2015, of in juni/juli 2016.

Win een vakantie in Livigno

Hoe kun je meedoen?

Ga naar onze prijsvraagpagina en geef antwoord op de vraag: “Hoe wordt Livigno ook wel genoemd?”. Vul vervolgens je gegevens in en maak kans op deze fantastische vakantie. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 31 augustus 2015. Op 1 september zullen we de vakantie verloten onder alle goede inzenders. Weet je het antwoord op de vraag niet? Kijk dan even op de website van Livigno >>

Ga nu naar de prijsvraag en win >>

Update: prijswinnaar bekend

De winnaar van de Livigno prijsvraag is inmiddels bekend! Nathalie Klein Kalvenhaar uit Den Helder heeft de reis naar Livigno gewonnen. Nathalie gaat volgend jaar in juni op pad in Livigno en verheugt zich erop om daar te wandelen en van de natuur en de bergen te genieten. Van harte gefeliciteerd!

Livigno
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.