Skip to navigation Skip to main content

Saalbach Hinterglemm voor groot en klein

5889 - Saalbach Hinterglemm voor groot en klein

Niet alleen tijdens de winter, maar ook nu is Saalbach Hinterglemm een sprankelend gebied. De nazomer biedt voor de hele familie een groot aantal leuke activiteiten. Maar ook de natuurrijke omgeving is in deze tijd van het jaar adembenemend. Er zijn tal van mogelijkheden voor natuurliefhebbers, sportievelingen en zelfs voor de kleintjes. In Saalbach Hinterglemm is er voor elk gezinslid genoeg te beleven!

Wandelplezier in de natuur

Wandelaars zullen in Saalbach-Hinterglemm hun hart ophalen. Het gebied beschikt over wel meer dan 400 kilometer aan wandelroutes! Door middel van vier kabelbanen word je elke keer naar andere plekken gebracht die je weer een nieuwe ervaring geven. Wil je even bijkomen van de wandelingen en alle indrukken die de wandelroutes met zich meebrengen? Dan heb je een keuze uit wel 30 berghutjes die je allemaal een gevoel van genot geven.

Meer informatie over wandelen in Saalbach Hinterglemm >>

Actief in Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm is ook voor de echte sportievelingen een prachtplek. Tal van routes om te mountainbiken zijn er in deze regio te vinden. Met de hoeveelheid aan mogelijkheden raak je als mountainbiker niet snel verveeld. Iedere plek geeft je een ander bijzonder uitzicht. Naast het actief bezig zijn geniet je dus ook van de schoonheid van de natuur van Saalbach Hinterglemm. Onderweg vind je verschillende ‘mountainbike-vriendelijke hutten’. In deze hutten word je verwend met heerlijke ‘mountainbiker-menu’s’ en zijn er mountainbike-benodigdheden te krijgen.

Meer informatie over mountainbiken in Saalbach Hinterglemm >>

Mountainbiken

Een paradijs voor kinderen

Voor families is Saalbach Hinterglemm een uitstekend gebied. Voor kleine kinderen zijn er een heleboel avonturen te beleven. De kleintjes ervaren een hele belevenis op de Berg Kodok. Door middel van verschillende spelletjes moeten kids de tovermuts van de clown vinden. De allerkleinsten zullen ook een avontuur beleven in het sprookjesbos. Allerlei sprookjesfiguren en spannende verhalen geven de kindjes veel plezier en vreugde. In Schnitza’s Houtpark leren de kinderen met hout te spelen. Niet alleen plezierig, maar nog heel leerzaam ook!

Plezier voor het hele gezin

Saalbach Hinterglemm biedt niet alleen voor de allerkleinsten, maar voor de hele familie plezier. Het is mogelijk om met het hele gezin naar het Käpt’n Hook openluchtzwembad te gaan. Iedereen heeft hier genoeg pret! Wandelaars in de familie? Dan zijn er de speciaal georganiseerde gezinswandelingen. Ideaal voor elk gezinslid! Saalbach Hinterglemm heeft eindeloos veel mogelijkheden voor families.

Meer informatie over familieactiviteiten >>

Avontuurrijk Saalbach Hinterglemm

Van verveling is er geen sprake in Saalbach Hinterglemm. Iedere dag is er wel iets anders te beleven! De hoeveelheid activiteiten die er mogelijk zijn in de regio zullen je elke dag weer een nieuw avontuur geven. En op de adembenemende natuur raak je nooit uitgekeken. Saalbach Hinterglemm is de ideale bestemming voor groot en klein.

Herfst in Saalbach Hinterglemm
Zomer Marlous

Over Marlous

Hoewel Marlous al flink bereisd is, blijven vooral de bergen haar betoveren. Continu verschillende uitzichten, het natuurgeweld, de kristalheldere meren en watervallen, ze krijgt er geen genoeg van. Met name de Noorse fjorden hebben haar gegrepen, maar eigenlijk vindt ze alle bergbestemmingen prachtig en gaat ze er graag heen om te wandelen.