Skip to navigation Skip to main content

Winnaar van de Schladming vakantie is bekend

5811 - Winnaar van de Schladming vakantie is bekend

Deze zomer kun je meerdere mooie prijzen winnen op indebergen.nl. Vanaf half juni kon je meedoen aan de prijsvraag van de vakantieregio Schladming-Dachstein. Met het beantwoorden van een simpele vraag kon je een verblijf winnen in dit Oostenrijkse vakantiegebied. Vandaag maken we de winnaar bekend. Kijk snel of jij gewonnen hebt!

Het juiste antwoord

Om kans te maken op de prijs - een verblijf voor 3 nachten en 2 personen op basis van logies en ontbijt in één van de speciale mountainbike hotels in de regio Schladming - moest je een simpele vraag beantwoorden. 'Hoeveel km bewegwijzerde mountainbikepaden heeft de vakantieregio Schladming?'. Het antwoord op deze vraag kon je vinden op de website van Schladming. Het juiste antwoord is 930 kilometer. Een flink aantal kilometers die je niet zomaar even in een weekje af kan leggen.

Mountainbiken in Schladming

De winnaar

Uit de vele goede inzenders hebben we een winnaar getrokken. Roel Batelaan kan binnenkort naar Schladming-Dachstein afreizen om te genieten van een heerlijk verblijf in een van de speciale mountainbikehotels. Indebergen.nl wenst je alvast een goede reis en heel veel plezier!

Meer winnen?

We krijgen veel enthousiaste reacties van jullie en het is leuk te lezen dat jullie onze prijsvragen waarderen. We zullen dus zeker doorgaan met dit soort win-acties. Op dit moment kun je nog meedoen aan de actie 'Slaapzak winnen'. Hiervoor hoef je alleen een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v. 'Slaapzak winnen'. Half augustus zullen we 3 slaapzakken verloten onder de deelnemers. Ook heeft Zwitserland Toerisme nog een leuke prijsvraag. Hiermee kun je een verblijf winnen in het Berner Oberland.
Klik hier om naar de prijsvraag van het Berner Oberland te gaan >>

Succes!

Verblijf in Schladming-Dachstein winnen
Wie weet geniet jij binnenkort van dit mooie uitzicht in het Berner Oberland
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.