Skip to navigation Skip to main content

Bergans prijswinnaars

5771 - Bergans prijswinnaars

Heb jij afgelopen weken ook meegedaan aan de Bergans prijsvraag? Vanochtend hebben we uit alle deelnemers de 5 winnaars gekozen. Maar eerst, wat was nou het antwoord op de prijsvraag ‘Het outdoormerk Bergans begon ooit met de productie van rugzakken. In welk jaar was dat?’, hierbij kon je kiezen uit de antwoorden 1900, 1908 en 1938. Kijk verderop voor het goede antwoord.

Wat kon je winnen?

Bergans of Norway is in 1908 opgericht door Ole F. Bergan, een jager en hiker. Bergans of Norway ontwikkelt uitrusting en kleding voor onder andere expedities, outdoor, klimmen, skiën en wandelen. Van de vele fantastische producten van Bergans mochten wij er 5 weggeven:

  • 2x Skarstind rugzak: een ideale lichtgewicht, 22 liter, rugzak voor een dag in de natuur. Het unieke draagsysteem zorgt voor ventilatie. Tevens is de rugzak geschikt voor drinksystemen.
  • 1x Fjellrapp T-shirt: een lichtgewicht t-shirt van 100% merino wol, geschikt als basislaag of als t-shirt.
  • 2x Kuling beanie: wellicht heb je hem al gezien in Expeditie Poolcirkel?

En de winnaar is!

Zoals je al in bovenstaande tekst kon lezen, het juiste antwoord is 1908. Uit degenen die dit antwoord goed hadden hebben wij 5 winnaars gekozen:

  • 2x Skarstind rugzak: Roel van Schepen en Rieneke Kamminga
  • 1x Fjellrapp T-shirt: Martijn Grisel
  • 2x Kuling beanie: Natalia Galetcaia en Jamie Carton

Doe je volgende keer weer mee?

Bedankt voor alle reacties. Erg leuk om te zien dat je zo enthousiast bent! Heb je niet gewonnen? Wees niet getreurd. Houd onze website in de gaten voor meer leuke acties en en prijsvragen. Zin in een vakantie naar Schladming? Dan heb je (misschien) geluk; doe mee aan onze andere prijsvraag!

Beantwoord de prijsvraag en win een verblijf in Schladming-Dachstein >>

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.