Skip to navigation Skip to main content

Prijsvraag: win een van de mooie Bergans prijzen

5719 - Prijsvraag: win een van de mooie Bergans prijzen

Indebergen heeft samen met het Noorse outdoormerk Bergans een prijsvraag opgezet waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Door één simpele vraag te beantwoorden maak jij kans op een comfortabele rugzak, een fijn merino wollen shirt of een warme beanie. Doe snel mee en win!

Bergans: kwaliteit uit Noorwegen

Heb je de afgelopen weken Expeditie Poolcirkel gevolgd op RTL 5? Dan heb je kunnen zien dat de deelnemers geheel gekleed gingen in de kleurige en functionele outdoorkleding van het Noorse merk Bergans. Een merk dat begin vorige eeuw begon met de productie van rugzakken. In samenwerking met Bergans heeft indebergen een prijsvraag opgezet, waarmee je mooie prijzen kunt winnen. We lichten de prijzen hieronder even kort toe.

Doe mee aan de prijsvraag >>

Prijsvraag Bergans

De hoofdprijs: Skarstind rugzak 22L

De skarstind is de ideale lichtgewicht rugzak voor een dag in de natuur. Skarstind beschikt over een uniek draagsysteem met gespannen mesh wat voor uitstekende ventilatie zorgt. De Skarstind heeft een open zijvak, uitbreidbaar voorvak, compressiebanden aan elke kant, meerdere aansluitingspunten/bevestigingspunten voor ijsbijl/polen en fietslicht, en een verstelbare borstband. Daarnaast is de Skarstind geschikt voor hydratie systemen. We mogen twee rugzakken verloten onder de goede inzenders van onze prijsvraag.

Fjellrapp (Lady) Tee

Fjellrapp is een onderdeel van de Bergans lichtgewicht serie, meest veelzijdige serie wollen kleding in 100% Merino wol. De Fjellrapp tee kan als zowel als basislaag worden gebruikt als, als t-­shirt. De Fjellapp is zowel geschikt voor activiteiten waarbij hoge als lage inspanningen worden verricht. Er is zowel een dames- als herenmodel.

Kuling beanie

De kuling beanie is onder andere te zien in Expeditie Poolcirkel. Kleuren zijn Red/Dandelion en SeaBlue/Red. Kuling is een uitdrukking van de kracht van de wind met snelheid van 10,8 m / s (22 knopen) tot 20,7 m / s (40 knopen).

Meedoen?

Doe nu mee aan de prijsvraag en win een van de Bergans prijzen. Je hoeft slechts een simpele vraag te beantwoorden en je gegevens achter te laten. Verder vinden we het natuurlijk leuk als je onze prijsvraag deelt op Facebook en meteen onze pagina even 'liked'. Succes!

Doe mee aan de prijsvraag >>

Bergans prijsvraag
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.