Skip to navigation Skip to main content

Fietsparadijs Graubünden

5710 - Fietsparadijs Graubünden

In het Zwitserse Graubünden vind je de ideale omstandigheden voor schitterende fietstochten. Denk aan afwisselende dalen, vele bergmeren en natuurlijk gezonde Alpenlucht. De nieuwe BikeApp is het ideale startpunt voor een fietstocht in Graubünden en biedt informatie over alle fietsroutes en -mogelijkheden in de regio. Zoals de ruim 4.000 km gemarkeerde bikewegen die garant staan voor spektakel op ieder niveau, van martathonrijders tot freeriders en electrobikes.

Klik hier voor de BikeApp voor Apple/IOS >>

Klik hier voor de BikeApp voor Google/Android >>

Alles aanwezig voor de fietsliefhebber

De Zwitserse regio Graubünden is voor fietsliefhebbers de ideale bestemming. Hier vind je de perfecte omstandigheden voor een avontuurlijk fietstocht. Van adembenemende downhillroutes tot ontspannen e-biketochten. Het uitgebreide netwerk van bikepaden biedt voor iedere fietsers een uitdaging. Overal in Graubünden zijn verhuurstations en hotels die verhuurmateriaal van topkwaliteit aanbieden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bikegids in te huren die de tweewielerfans naar de mooiste en onbekende hoekjes van Graubünden brengt.

Fietsparadijs Graubunden

BikeApp – het ideale startpunt

De BikeApp biedt uitgebreide informatie over fietsroutes in Graubünden. Van avontuurlijke downhillroutes tot ontspannen e-biketochten. De routes zijn deskundig geselecteerd en het is ook mogelijk om eigen routes toe te voegen en te delen met vrienden. Met de App is veel praktische informatie snel voor handen, zoals kaartmateriaal, horeca onderweg, openbaar vervoer en weersvoorspellingen. Zelfs de bergtoppen aan de horizon zijn op te sporen met de Bergtoppenfinder. Kortom, de BikeApp is het ideale startpunt voor iedere fietsliefhebber

Downloaden

De BikeApp is gratis te downloaden voor Iphone en Android via onderstaande links.

Klik hier voor de BikeApp voor Apple/IOS >>

Klik hier voor de BikeApp voor Google/Android >>

Zomer Auteur11

Over Joris

Joris houdt van actie en avontuur. Zowel in de zomer als winter is hij veel in de bergen te vinden om te skiën, mountainbiken, klimmen of te hiken. Noem een willekeurige plaats in de Alpen en Joris is er geweest, of weet er in ieder geval veel van.