Skip to navigation Skip to main content

Gratis iPad Magazine nu te downloaden

4874 - Gratis iPad Magazine nu te downloaden

Snowplaza Magazine is een gratis glossy op de iPad. Vanaf nu is de zomereditie van dit wintersportmagazine te downloaden in de App Store. Er staan diverse reisverhalen in over zomervakanties in de Alpen, een interview met bergbeklimmer Wilco van Rooijen en nog veel meer!

Zomer en winter in de bergen

Wij van indebergen.nl zijn het hele jaar bezig met onze passie: bergen. In de winter staan we op onze ski’s of snowboard en in de zomer zijn we ook regelmatig te vinden in de bergen. Te voet, op de racefiets of op de mountainbike. Het idee voor een zomereditie van ons Snowplaza Magazine was dan ook snel ontstaan. Je kunt een reisverhaal lezen over logeren in een berghut op 1850 meter in Ticino, we hebben de leukste Zwitserse familiebestemmingen voor je op een rijtje gezet en we besteden aandacht aan de Italiaanse regio Trentino. Altijd al willen fietsen in de Alpen? Je leest de mogelijkheden en tips in de zomereditie van Snowplaza Magazine.

Snowplaza Magazine

Bergbeklimmer Wilco van Rooijen

Thijs sprak met één van Nederlands bekendste bergbeklimmers: Wilco van Rooijen, die de “Seven Summit” (7 hoogste bergen van ieder continent) beklom. Hij was veel in het nieuws na de beklimmng van de K2, waarbij hij niet alleen 11 medeklimmers verloor, maar ook zijn tenen. Ook besteden we – net als in de winter – aandacht aan fashion en gear.

Bergbeklimmer Wilco van Rooijen

Prijsvraag

Evenals in de winteredities hebben we ook een prijsvraag waarmee je een mooie softshell van Mammut kunt winnen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is raden wat de Zwitser zegt in de geluidsopname. Je kunt ook hieronder meedoen aan de prijsvraag. Half juli verloten wij de prijs onder de goede inzenders.

Prijsvraag

Wat zegt ie nou?

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.