Skip to navigation Skip to main content

Hilarisch nieuw spotje van Zwitserland

Dit spotje is zo sterk, deze moet ik gewoon even met jullie delen! De Zwitserse bergboeren Sebi Küttel en Paul Betschart spelen wederom de hoofdrol in het nieuwste spotje van Zwitserland Toerisme. De twee typische Zwitsers verschenen in 2010 voor het eerst op het scherm en blinken uit in authenticiteit en humor. Vorig jaar waren de twee bebaarde mannen actief op Facebook en hebben toen op een ludieke manier heel wat nieuwe vrienden gemaakt. Dit jaar zorgen Sebi en Paul ervoor dat het je aan niets zal ontbreken tijdens je zomervakantie in Zwitserland.

Van boer tot filmster

In het dagelijks leven is Paul Betschart een echte bergboer en Sebi Küttel werkt bij de Rigibahn (Zwitserse bergspoorlijn). Deze twee natuurtalenten zijn inmiddels 'wereldberoemde filmsterren' en weten hun land op een geweldige manier te promoten. Zwitserland kiest jaarlijks een thema voor haar promotiecampagne en dit jaar draait alles om 'water'. Sebi en Paul zijn momenteel druk om alles voor te bereiden voor de zomer. Na het zien van dit spotje krijg ik in ieder geval heel veel zin om af te reizen naar het land van hoge bergen, horloges, chocolade en...water!



En voor degenen die de vorige filmpjes nog niet kenden...



Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.