Skip to navigation Skip to main content

„Wat doe je dan in de zomer?“

10134 - „Wat doe je dan in de zomer?“

Afgelopen winter heb je kunnen lezen over het wel en wee in het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis en het runnen van een eigen hotel. In de winter zijn we reuze druk met van alles en nog wat in en rondom ons Hotel Natürlich, tussendoor wordt er natuurlijk geskied en gesnowboard, van het lekkere zonnetje genoten en noem maar op. Nu werd mij de vraag “Wat doe je dan in de zomer?” net iets te vaak gesteld, dat ik het de moeite waard vond om er eens een stukje over te schrijven!

Rust

Na het winterseizoen in Serfaus-Fiss-Ladis is er even “rust” in het dorp. De gondels gaan niet, de hotels en restaurants zijn bijna allemaal gesloten en er wordt volop gebouwd! Echter, vanaf ongeveer juni beginnen in Nederland, Duitsland en Zwitserland de zomervakantie´s en komen de toeristen langzaam binnen gedruppeld. Het is niet te druk, maar je hoeft zeker niet bang te zijn dat je de enige bent. Het is erg gezellig!

Wat is er dan te doen in zo´n skigebied?

Het VVV van Serfaus-Fiss-Ladis heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd. Was wandelen vroeger nog saai en iets voor “geiten-wollen-sokker-dragers”, dan is het nu gewoon HIP! Bovendien, je hoeft niet eens te wandelen. Je kunt dagenlang vertoeven zonder een echte wandeling te hoeven maken. Voor kinderen is er bij het Möseralmrestaurant een heel pretpark gebouwd! Er is sneeuw waarin gespeeld kan worden, een megalange rodelbaan, een heel groot springkussen, de “Fisser Flieger” en de “Skyswing” voor degene die echt van actie houden!

Actieve vakantieganger

Voor een strandvakantie hoef je niet naar Fiss te komen. Je moet wel van een beetje actie houden tijdens je vakantie. Denk eens aan rafting, canyoning, mountainbiken, tandemvliegen? Best leuk toch! In Serfaus is er een echte Hochseilgarten, wat voor de hele familie een aanrader is!

rafting fiss

Super.Sommer.Card

Boek je een hotel of appartement in Serfaus, Fiss of Ladis zorg er dan voor dat je bij je onderkomen de Super.Sommer.Card krijgt. Hiermee kan je tijdens je verblijf kosteloos alle gondels gebruiken, evenals de shuttle-bussen, georganiseerde wandeltoeren en natuurlijk de Mini & Maxi Club voor kinderen van alle leeftijden!

Hotel Natürlich

Wij bieden je naast de Super.Sommer.Card een uniek plekje in Fiss! Achter ons hotel hebben we een heerlijk terras, midden in de zon met heerlijke lounge banken en een ligweide. Weg van de drukte, even heerlijk bij komen. Wie wil dat nu niet na een actieve dag in Serfaus-Fiss-Ladis!

Suzanne Goossen
Natürlich. Hotel mit Charakter

Zomer Auteur Female

Over Suzanne

Suzanne wilde het liefst elke dag wakker worden in de bergen, dus heeft ze daarvoor gezorgd. De bergen zijn haar thuis en bijna elke dag gaat ze heerlijk wandelen, mountainbiken en kan ze genieten van het waanzinnige uitzicht.