Skip to navigation Skip to main content

Boek een hotel of vakantiehuis op Indebergen

10127 - Boek een hotel of vakantiehuis op Indebergen

Sinds kort vind je op Indebergen een compleet aanbod aan vakantiehuizen en hotels in diverse landen. Op zoek naar een romantisch hotel in Saas-Fee of een vakantiehuis in Tirol? In één oogopslag zie je of jouw onderkomen er tussen zit en wat de kosten zijn. Daarna is het alleen nog een kwestie van de beschikbaarheid aanvragen en boeken.

Hotels

Iedereen kent ze wel, die typische Oostenrijkse hotels waar Wiener Schnitzel bovenaan de kaart prijkt, de gevels beschilderd zijn en er bij de inrichting uitsluitend gebruik is gemaakt van hout. Hotels zoals deze, maar ook vele anderen, zijn vanaf nu te vinden op Indebergen. Van 5-sterren hotel in St. Anton tot een intiem familiehotel in Fiss, de keus is aan jou. Je kunt selecteren op plaats, regio, kindvriendelijk, Wellness & Beauty en aantal sterren waardoor je altijd het type hotel vindt dat bij jou en je wensen past. Uiteraard geldt dit niet alleen voor Oostenrijk maar ook voor hotels in de andere Alpenlanden.

Vakantiehuizen

Als je met een groot gezelschap op vakantie gaat is een vakantiehuis ideaal. Iedereen kan doen en laten waar hij of zij zin in heeft en het is toch een stuk praktischer en gezelliger dan een hotel. Op Indebergen hebben wij daarom in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, België en Zwitserland een aantal vakantiehuizen geselecteerd. Jij hoeft vervolgens alleen nog een keuze te maken in regio, plaats en maximale prijs. Op deze manier vind je makkelijk en snel een vakantiehuis voor de familieweek of het vriendenweekend.

Ook nieuw op Indebergen

De afgelopen tijd is er flink aan Indebergen gewerkt. De hoeveelheid informatie is uitgebreid en toegankelijker gemaakt door middel van een overzichtelijk menu. Vervoersinformatie, accommodatie pagina’s en onder andere nieuwe thema’s zijn aan de website toegevoegd. Kortom, vanaf nu vind je op Indebergen alle informatie die je zoekt voor een vakantie in de bergen.

Overzicht vakantiehuizen

Overzicht hotels

Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.