Skip to navigation Skip to main content

Win een vakantie zonder internet in Zwitserland

10124 - Win een vakantie zonder internet in Zwitserland

Een week lang zonder internet, mobiel of Facebook is iets waar veel personen niet aan moeten denken. Ook op vakantie gaan de mobieltjes altijd mee en rennen we snel eventjes het internetcafé binnen. We moeten 24/7 op de hoogte gehouden worden. Ben jij zo een “online-addict” en ben je toe aan een uitdaging? Doe dan mee aan de online campagne van Zwitserland Toerisme om een zomervakantie in een afgelegen berghut te winnen. Zonder bereik, zonder internet en alleen jij en 10 Facebookvrienden, boven op een berg in Zwitserland.

Weg met die stress!

De bedoeling van vakantie is dat je je ontspant. Maar steeds meer mensen nemen hun laptop en mobieltje mee op reis, lezen zakelijke e-mails en zijn tijdens de vakantie online. Niet ideaal om echt te ontspannen. Zwitserland Toerisme wil op humoristische wijze laten zien dat er een andere wereld bestaat dan de online-wereld, eentje die veel gezonder en ontspannender is. Vandaar een online-campagne onder fervente Facebookgebruikers om een offline-vakantie te winnen.

Zwitserse boeren Sebi en Paul op Facebook

Wie naar www.vakantiezonderinternet.nl gaat, kan er via Facebook contact maken met de bergboeren Sebi en Paul, bekend uit het zomerspotje van Zwitserland Toerisme. Zij “analyseren” je facebookprofiel, waarbij je posts van de laatste tijd en foto’s die je op Facebook hebt gezet tevoorschijn komen. Deze informatie is overigens alleen voor de gebruiker zichtbaar. Vervolgens nodigen Sebi en Paul je uit om deel te nemen aan de wedstrijd om voor één keertje een vakantie zonder internet te beleven. Motiveer waarom jij denkt dat je deze vakantie verdient en nodig daarna zoveel mogelijk Facebookvrienden uit op jou te stemmen. Deze vrienden kunnen natuurlijk ook zelf meedoen.

sebi en paul

Vakantie met 10 vrienden

De winnaar van de wedstrijd, degene met de meeste stemmen, mag tien Facebookvrienden uitnodigen voor een week vakantie in de Seewlihütte, een afgelegen berghut in de Centraal-Zwitserse Alpen zonder internet of mobiel bereik. Maar mét de kans om aan deze unieke trip met Facebookvrienden naar de bergen van Zwitserland echte vrienden over te houden. Voor de wedstrijddeelnemers die niet worden uitverkoren zijn er leuke kleine prijzen te winnen. De wedstrijd loopt tot 8 juli 2011.

facebook hut

Meer informatie:

Hut: Seewlihütte, kanton Uri, Centraal-Zwitserland

Zomer Auteur Female2

Over Kirsten

Kirsten verkent de bergen het liefst met de trein of per voet en blijft zich altijd verwonderen over de schoonheid van de Alpen. Haar maak je gelukkig met een uitdagende hiketocht, een overheerlijke lunch, een mooie treinreis en een goed glas (rode) wijn.