Skip to navigation Skip to main content

Nieuw op Indebergen.nl!

10115 - Nieuw op Indebergen.nl!

Welkom op het nieuwe Indebergen! De afgelopen weken zijn wij van Indebergen.nl achter de schermen bezig geweest met een kleine metamorfose. De hoeveelheid informatie is uitgebreid en toegankelijker gemaakt door middel van een overzichtelijk menu. Vervoersinformatie, accommodatie pagina’s en onder andere nieuwe thema’s. Kortom, completere informatie voor een vakantie in de bergen.

Algemene pagina

Zo gauw je het land van jouw keuze hebt geselecteerd, bijvoorbeeld België, valt het nieuwe menu direct op. Het is voortaan makkelijker navigeren van- en naar de informatie die je zoekt. Als eerste krijg je de algemene pagina’s te zien. Een korte inleiding over vakantie vieren in het land en de desbetreffende (bergachtige) regio’s. Vervolgens ga je door naar het dorp of regio waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Accommodatie pagina

Op zoek naar een groot vakantiehuis om met de hele familie op vakantie te gaan naar de bergen? Of zit je toch liever op een rustige camping aan een prachtig bergmeer. Op de accommodatie pagina’s van Indebergen hebben wij de meest prachtige vakantiehuizen en campings voor je op een rijtje gezet. Ben jij van het motto ‘op vakantie wordt er niet gekookt’? Ook hotels, in alle soorten en prijsklassen, vind je op Indebergen.

Camping auto

Vervoers pagina

De meeste mensen gaan traditiegetrouw met de auto op zomervakantie. Met het hele gezin naar Zuid-Frankrijk of naar de meren in Italië. Op de vervoers pagina kun je informatie vinden over zaken waar je rekening mee moet houden tijdens de reis. Ook staan er handige links naar bijvoorbeeld de site van de wegenwacht. Busvakanties winnen de laatste jaren ook aan populariteit. Via ons kom je direct bij touroperators die goedkope reizen aanbieden naar een land of stad. Ook informatie over reizen per trein en vliegtuig is te vinden op Indebergen.

Wat vind je van de veranderingen? Laat een reactie achter!

Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.