Skip to navigation Skip to main content

Nieuwe iPhone App zomervakantie Oostenrijk

10054 - Nieuwe iPhone App zomervakantie Oostenrijk

Na de succesvolle introductie van de winter-App ‘iSki Austria’, die afgelopen winter meer dan 36.000 maal per dag werd geraadpleegd, introduceert het Oostenrijks Toeristenburo de nieuwe zomervariant ‘iAlps’. Deze nieuwe applicatie voor de Apple iPhone voorziet gebruikers van een Smartphone elke dag van actuele en uitgebreide informatie over en uit Oostenrijk.

iAlps

Vakantiegangers in Oostenrijk kunnen via ‘iAlps’ dagelijks gedetailleerde informatie over onder andere reismogelijkheden, infrastructuur en het weer verkrijgen. Daarnaast kan zelfs de locatie van andere ‘iAlps’-gebruikers opgeroepen worden. Een andere top-feature is de route-informatie. Waar de wintervariant gebruikers de mogelijkheid gaf om pistekaarten te bekijken, kan de gebruiker van de zomerapplicatie, na inschakeling van de GPS-functie, alle mogelijke route-informatie in de directe omgeving raadplegen. Of men nu wil wandelen, klimmen, fietsen of mountainbiken, er zijn diverse routes beschikbaar. Daarnaast kunnen gebruikers zich laten inspireren door de best-of tips en snuffelen tussen alles wat het vakantieland Oostenrijk te bieden heeft. ‘iAlps’ is in meerder talen beschikbaar en kan gratis gedownload worden via de iTunes Store.

Reacties

Op onze redactie hebben we al diverse positieve reacties ontvanger over de winterapplicatie ‘iSki Austria’. Ik ben benieuwd of de zomervariant net zo positief ontvangen zal worden! Dus ik zou zeggen: bezoekers van Indebergen.nl die in het bezit zijn van een iPhone, download die applicatie en laat ons weten wat je ervan vindt! Meer informatie over 'iAlps' vind je op Austriatourism.

Zomer Auteur Female5

Over Inge

Een mooie wandeltocht, neerploffen op een zonnig terras bij een gezellige berghut en genieten van een heerlijk Alpengerecht. Zo maak je Inge het meest gelukkig!